Menu
Online

5 Instagram-accounts die voor klein geluk zorgen #1

Heb jij wel eens in de statistieken van jouw telefoon gekeken? Grote kans dat jouw telefoongebruik flink is toegenomen sinds het begin van de intellectuele lockdown in Nederland. We snacken nieuws bij het leven en Facebook & Instagram zijn hotter dan ooit. Ben jij dol op Instragram? Dan hier een aantal accounts die zorgen voor klein geluk.

Facebook heb ik al jaren, maar ik ben er nooit zo dol op geweest als op Instagram. Op Instagram komt voor mij alles samen; fotografie, content, social media én in mijn geval (check @lauravl voor mijn persoonlijke account) ook nog eens reizen. Ik volg overigens niet alleen reisaccounts; er zijn ook veel andere accounts waar ik een glimlach van op mijn gezicht krijg.

In een serie wil ik je meenemen langs de Instagram-accounts die bij mij voor klein geluk zorgen. En die ik dus eigenlijk ook altijd als eerst check wanneer ik Instagram open.

@liekeschrijft

Sinds een tijdjes is @liekeschrijft een Bekende Nederlander. Ze speelde namelijk een prominente rol in de serie Bureau Burgerwallen. Maar deze dame is niet alleen leuk vanwege het feit dat ze politieagent is. Dat is ze ook vanwege haar bananensokken, verslaving aan Kindersurprise en haar recht-voor-zijn-raap humor.

@mugsterpiece

Heel lang dacht ik dat ik best creatief was, maar toen zag ik de mini-huisjes-lijstjes (ja, neem maar een kijkje, dan zie je wat ik bedoel) van @mugsterpiece. Wat een gepriegel, maar wat fantastisch! Die ga ik dus echt nog een keer van onze thuissituatie laten maken. Love it, elke keer wanneer ik weer een nieuwe creatie van haar hand zie.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Mugsterpiece (@mugsterpiece) op

@jel_nl

Ik ben helemaal geen fan van fashion accounts, maar voor @jel_nl maak ik graag een uitzondering. Deze budget fashion junkie laat je zien dat je met weinig geld ook een goedgevulde en bovendien superleuke kledingkast kan hebben. Ze wist me al te verleiden tot de aankoop van een palmbomenbroek van Scapino en een zebra-jas van de Wibra. Om maar twee voorbeelden te noemen, want eigenlijk zijn het er veel minder.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ★ BUDGET FASHION JUNKIE ★ (@jel_nl) op

@blogciaotutti

Met dank aan de tips Saskia van @blogciaotutti beleefde ik in 2016 een geweldige rondreis door Toscane. En ook voor mijn rondreis in Puglia bleek Saskia weer de tofste tips te hebben. En ook al kunnen we nu even niet reizen, ik neem graag een kijkje op haar account voor een dosis Italië. Foto’s van scooters in eenzame straatjes, oudjes op een pleintje en was aan de balkonnetjes, ik houd ervan!

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ciao tutti (@blogciaotutti) op

@onceuponajrny

Dit lesbische stel, Roxanne & Maartje, reist de hele wereld over. Oké, nu even niet. Maar door de vele reizen die ze hebben gemaakt, hebben ze nog genoeg te delen. Kleurrijk is hun account zeker, zoals de regenboog. En daar strijden ze dan ook enorm voor. Ze hebben daarnaast een flinke dosis humor en lekker gekke stories.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Roxanne♥Maartje ???️‍? (@onceuponajrny) op

Welke Instagram-accounts zorgen bij jou voor klein geluk?

Over deze auteur

Schrijft graag én veel over reizen • Klikt zich rot als fotograaf • Is verslaafd aan cheesecake • Heeft een grote liefde voor bloggen • Houdt van blonde hondjes • Plukt zoveel mogelijk geluksmomentjes • Kiest vakantiebestemmingen o.b.v. fotogeniekheid • A.k.a. het mojito-meisje • Geeft teveel geld uit bij HEMA

Geen reacties

    Laat een reactie achter