Menu
Geluksmomentjes

Mijn 9 kleine geluksmomentjes van deze week

Groot geluk; zomers weer & dus het hele weekend in de tuin doorbrengen alsof er niets met de wereld aan de hand was. Maar er was meer waar ik een glimlach van op mijn gezicht kreeg. Tijd om deze kleine geluksmomentjes te delen!

 1. Ik bakte mijn eerste cheesecake (de Oreo cheesecake bars uit dit artikel) en met succes. Vriendlief vroeg elke keer om nóg een stukje, de buurvrouw noemde hem gewéldig en mijn ouders heerlijk.
 2. Over ouders gesproken; door vakantie had ik mijn moeder niet gezien sinds 14 februari, toen een avondje casino nog heel normaal was. Mijn vader pikte ons op 13 maart nog op van Schiphol. Mijn moeder behoort tot de risicogroep, dus ik vermijd contact. Maar gisteren besloot ik toch cheesecake te bakken, voor de deur te zetten, aan te bellen en van een afstand even te praten. Fijn! (en een geëmotioneerde moeder tot gevolg)
 3. Videocalls met mijn immer ambitieuze collega’s. De reisbranche mag het zwaar te verduren hebben, met ons enthousiasme zullen we hier sterker uitkomen.
 4. Over werk gesproken; met dank aan meer structuur en deze tips vind ik langzaam mijn draai in het thuiswerken. Ik maak weer to do-lijstjes en word blij van het afstrepen.
 5. Ik had me mijn 5-jarig jubileum op het werk iets anders voorgesteld; cheesecake trakterend aan collega’s bijvoorbeeld. Maar helaas; 1 april zat ik thuis te werken. Mijn manager belde wel met een persoonlijke felicitatie én er werd een bos bloemen bezorgd. Vrolijkheid in huis!
 6. Ik heb – na weken onrust door werkdrukte – eindelijk de rust gevonden om met een boek drie uur lang in de zon te liggen. En dat twee dagen achter elkaar. Binnenkort dus ook weer nieuwe boekrecensies. Mocht je nu al behoefte hebben aan tips? Check deze feelgood boeken.
 7. Over boekrecensies gesproken; ik ontving mijn eerste pakketje voor Pluk Klein Geluk. Een boek met ook het woord ‘geluk’ in de titel. Ook daar volgt nog een artikel over.
 8. Ik geniet enorm veel van de tijd die ik doorbreng met Boaz. In een social lockdown als deze is het een verademing om een hond te hebben. Met het bos voor de deur maken we bijna dagelijks een lange ronde. Druk is het er niet in het bos en iedereen houdt zich netjes aan de regels.
 9. Perfect klaargemaakte lam voor het avondeten. Je mag jezelf best extra verwennen in het weekend, toch?

Hoe was het met jouw geluksmomentjes deze week gesteld? Ben je al gewend aan de nieuwe setting of staat het huilen je eerder nader dan het lachen?

Over deze auteur

Schrijft graag én veel over reizen • Klikt zich rot als fotograaf • Is verslaafd aan cheesecake • Heeft een grote liefde voor bloggen • Houdt van blonde hondjes • Plukt zoveel mogelijk geluksmomentjes • Kiest vakantiebestemmingen o.b.v. fotogeniekheid • A.k.a. het mojito-meisje • Geeft teveel geld uit bij HEMA

1 reactie

 • Roxanne
  6 april 2020 om 10:24

  Het begon allemaal wat te wennen, maar we brachten net paasbloemetjes naar mijn ouders om hun thuiskantoor wat op te vrolijken (lees: de eettafel) en toen waren de kinderen in tranen en prikten ze ook wel even in mijn ogen! Maar wel fijn om ze even te zien en iets voor ze te doen.

  Verder was met een boek in de zon ook wel lekker, al was het hier maar een half uurtje, want ja, kinderen. Die zon mag sowieso blijven!

  Beantwoorden

Laat een reactie achter