Menu
Geluksmomentjes

Mijn 8 kleine geluksmomentjes van deze week

Als je kijkt naar het weer krijg je een haast vrolijk gevoel. Ondanks dat de halve wereld stil staat door corona. En ook dat lijkt te wennen. Langzaamaan vind ik mijn draai én zijn de kleine geluksmomentjes iets waar ik echt ook wel op kan leven!

  1. Mijn hond heeft het thuis geweldig; zo verwend als het maar kan. Maar elke dag een lange boswandeling zat er niet in met lange kantoordagen. Nu is daar wel tijd voor, want ik skip 3 uur reistijd per dag. Fijne momentjes!
  2. Een appje van een collega dat haar met corona besmette moeder bij is gekomen uit coma. Kippenvel!
  3. De eerste weken van de intelligente lockdown en het thuiswerken had ik geen rust in mijn kont. Ik was teveel online en nam te weinig tijd voor een goed boek. Die rust is terug en ik geniet intens van het lezen. Misschien pak ik het puzzelen ook wel weer op nu ik meer rust heb gevonden.
  4. Pluk Klein Geluk is nu twee weken live en ik krijg zoveel leuke reacties. Dank jullie wel!
  5. Ruim 4 weken terug kwamen we terug van Curaçao. De foto’s stonden nog op het kaartje en ik had nog niet eens een back-up gemaakt. Het voelde als zo’n totaal andere wereld dat ik mezelf er niet toe aan kon zetten. Dit weekend dus eindelijk wel en ik had weer even dat vakantiegevoel te pakken.
  6. Paaseitjes! De man kreeg een grote doos bezorgd van zijn werkgever, als dank voor hun vitale werk in deze periode. En oh wat zaten daar lekkere smaken tussen, als witte chocolade met speculaas en melk chocolade met zuurmat.
  7. Over werkgevers gesproken; ik was 5 jaar in dienst en mocht een cadeautje kiezen. Het werd de Perfume Genie van Rituals. Ons huis ruikt nu nog lekkerder.
  8. Collega Marleen was door haar leesvoer heen, dus ‘Bibliotheek Laura’ ging even open en dat combineerden we met een boswandeling met de hond op gepaste afstand. Ik had haar ruim een maand al niet gezien!

Hoe was het met jouw geluksmomentjes deze week gesteld?

Over deze auteur

Schrijft graag én veel over reizen • Klikt zich rot als fotograaf • Is verslaafd aan cheesecake • Heeft een grote liefde voor bloggen • Houdt van blonde hondjes • Plukt zoveel mogelijk geluksmomentjes • Kiest vakantiebestemmingen o.b.v. fotogeniekheid • A.k.a. het mojito-meisje • Geeft teveel geld uit bij HEMA

Geen reacties

    Laat een reactie achter