Menu

Soms gebeuren er dingen in het leven waardoor je even met beide benen op de grond wordt gezet. Waardoor je beseft dat geluk in kleine dingen zit. Het coronavirus is zo’n ding!

Ik – en ik was zeker niet de enige! – had behoorlijk moeite met de social distancing. Niet meer naar werk, geen collega’s, niet even uit eten, een lege agenda. Ik merkte dat ik behoefte had aan lichtpuntjes. Die ik gelukkig steeds meer zag.

Langzaam raakte ik er van overtuigd dat we dit alleen maar kunnen overwinnen met – uiteraard! – het juiste gedrag en een flinke dosis positiviteit.

En met dat laatste wil ik je helpen; pak de kleine, vrolijke dingen uit het leven & sta hier bij stil. Dat is waar Pluk Klein Geluk voor staat.

Is dit dan een tijdelijke website? Schrijf ik hem af wanneer we weer allemaal vrolijk knuffelen en naar het werk gaan. Zeker niet! Want dan is juist het moment om nog steeds stil te staan bij deze kleine dingen.

Liefs,
Laura

Schrijft graag én veel over reizen • Klikt zich rot als fotograaf • Is verslaafd aan cheesecake • Heeft een grote liefde voor bloggen • Houdt van blonde hondjes • Plukt zoveel mogelijk geluksmomentjes • Kiest vakantiebestemmingen o.b.v. fotogeniekheid • A.k.a. het mojito-meisje • Geeft teveel geld uit bij HEMA