Menu
In de winkels

Sunday Shopping #2: omdat je het verdient

Als het leven even niet zo’n feestje is als je gewend bent, dan moet je er zelf maar het beste van maken toch?!? En dat betekent dat je op deze zonnige eerste paasdag best jezelf een (klein) presentje mag geven. En dat de postbode dan aanbelt, een pakketje voor de deur legt en al weg is als je open doet. Het voelt haast al Sinterklaas. Fast forward zou wat dat betreft overigens wel fijn zijn.

Goed; omdat je het verdient dus. Ik zet een paar goede opties op een rij. En een deel daarvan viel van de week al op de mat werd hier dus van de week al bezorgd door de Sinterpostbode. Oké, er zijn ook nog wat pakketjes onderweg. Wat maakt dat ik uitkijk naar volgende week. En dat is in deze tijden toch meer dan welkom!

  • Hij stond al heel lang op mijn lijstje en is nu dan eindelijk besteld; The Perfume Genie van Rituals. Deze verstuiver zorgt ervoor dat jouw woon- of slaapkamer altijd lekker ruikt. En lekker fancy; hij is te bedienen met een app. Nu nog even uitzoeken welk geurtje het meest bevalt.
  • Zorgt het ‘minder moeten’ bij jou er ook voor dat je je leven eens onder de loep neemt en ziet dat je dingen eigenlijk soms anders zou willen doen? Ik besloot mezelf daar nog wat verder in te gooien en bestelde het boek Dingen anders doen. Dit boek belooft dat je met kleine veranderingen je leven écht leuker maakt. Ik ga hem lezen & bij succes zal ik er nog een aparte review over schrijven.
  • “Voorlopig hoef ik geen nieuwe kleding te bestellen; ik kom alleen maar buiten voor boodschappen en om de hond uit te laten”, zei ik onlangs tegen een vriendin. Om daar aan toe te voegen: “Ik kom waarschijnlijk ook 3 maten groter uit quarantaine”. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, want toen ik dit jurkje zag, was ik om. Besteld, gepast, perfect!
  • Dingen anders doen, betekent ook dat ik opeens nadenk over nieuwe hobby’s. Alsof ik er nog niet genoeg heb?!? Maar als ik dan dit kweekkasje van HEMA zie, zou ik best eens wat groenere vingers willen kweken. Heb jij al nieuwe hobby’s bedacht?
  • De leukste webshops ontdek ik momenteel via Instagram. Gekkiggeit is er daar één van. Ik spotte daar o.a. deze geweldige snijplank. Leuk voor jezelf óf om cadeau te geven. Want als een pakketje voor jezelf al voor klein geluk zorgt, wat denk je dan wat voor groot geluk iemand ervaart met een onverwachts pakketje?
  • Niet op vakantie? Dan maar de vakantie in huis halen. En dat gaat prima met deze deurmat van Ikea. De winkels mogen dan gesloten zijn, online bestellen is nog steeds een optie.

Waar trakteer jij jezelf in deze rare tijden graag op?

[Dit artikel bevat affiliatelinks]

Over deze auteur

Schrijft graag én veel over reizen • Klikt zich rot als fotograaf • Is verslaafd aan cheesecake • Heeft een grote liefde voor bloggen • Houdt van blonde hondjes • Plukt zoveel mogelijk geluksmomentjes • Kiest vakantiebestemmingen o.b.v. fotogeniekheid • A.k.a. het mojito-meisje • Geeft teveel geld uit bij HEMA

Geen reacties

    Laat een reactie achter